Select Page

PROCESSEN BAG EJENDOMS HANDEL

At købe en ejendom i et andet land kan forekomme som en stor opgave, specielt for førstegangs købere

Vi er klar til at guide og støtte jer gennem hele processen.

HJÆLP TIL AT FINDE DEN RETTE BOLIG

I forvejen er det allerede en stor og vanskelig beslutning at købe en ejendom i ens egen land, men det er en endnu vigtigere og vanskeligere beslutning at købe i udlandet.

Det er vigtigt at finde den rigtige ejendoms mægler at arbejde med, som har de rigtige boliger til dine behov, budget, placering, faciliteter og som kender lovene og procedurerne for at gøre alle procedurer fra A til Z lettere for dig og endda give dig den støtte, du muligvis har brug for, efter at du har købt ejendommen dig.

 Vi hjælper dig gerne med en sikker og nem købsprocedure.

 Beslut først dit budget. Hvad er det højeste beløb, du vil bruge på dit drømmehus i udlandet? Næste skridt er at beslutte, hvad du forventer af din ejendom. Hvor mange værelser har du brug for, ønsker du udsigt eller betyder ikke noget, når du køber en ejendom i feriestedet Tyrkiet? Har du lyst til at have ejendom i et nybygget projekt, eller ønsker du at kigge på eksistrende gensalgs ejendomme? Har du brug for en villa med faciliteter kun til dig, eller ønsker du et kompleks, der har mange faciliteter, som får dig til at glemme dit daglige liv, hvor du har mange faciliteter såsom pool, sportsfaciliteter, parkeringspladser, legeplads til børn, uanset hvilken luksus du kan forestille dig? Ønsker du at bo tæt på centrum af byen, eller vil du være i de mere stille områder?

Nu ved du, hvad du leder efter , og du kan begynde at søge på vores hjemmeside ved at se på de boliger vi tilbyder. Brug vores søge-værktøjer eller kigger på kortet for at finde den bedste placering ved at vælge på kortet. Hvis du ikke kan finde den ejendom, du drømmer om på siden, kan du bare kontakte os via vores hjemmeside eller sende os en e-mail, så vil vi med glæde hjælpe med at realisere dine drømme.

KØBS PROCESSEN

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu, hvor du har fundet din drømmejendom i Tyrkiet, så lad os give dig nogle oplysninger om købsprocessen i Tyrkiet.

Der kan være forskellige procedurer afhængigt af om du køber fra et nyt projekt eller en gensalgs ejendom. Lad os give dig nogle oplysninger for begge typer.

Når du køber fra et nyt projekt, bliver du typisk bedt om at indbetale et depositum omkring 2.000 til 4.000 Euro afhængigt af ejendomssalgsprisen, så ejendommen reserveres i dit navn. Efter underskrivelsen af ​​kontrakten vil du igen, afhængigt af salgsprisen, blive bedt om at indbetale  en forskud på 30% af salgsprisen.

Fra dette tidspunkt afhænger processen af bygherre. Betalingerne kan ske i rater, eller du kan betale det fulde resterende beløb på én gang. Dette kan besluttes ved udarbejdelse af kontrakten og tales på forhånd med bygherre.

Når du køber en gensalgs ejendom, vil du igen blive bedt om at foretage et depositum omkring 2.000 til 4.000 Euro afhængigt af ejendomssalgsprisen, så ejendommen reserveres i dit navn. Derefter udarbejdes en kontrakt med alle betingelser klart angivet, og på dette tidspunkt bliver du bedt om at foretage en 30% indbetaling. Du vil blive informeret om købsudgifterne og vi vil bede dig om at forberede visse dokumenter til at gennemføre købsproceduren. Efter betaling af det resterende beløb af kontraktprisen er du ejer af den købte ejendom.

For begge typer køb kan du underskrive en fuldmagt hos notar for at få os til at afslutte alt det nødvendige papirarbejde, hvis på ønsker dette

Håndtering af skøde (TAPU).

 

 

 

 

Det er nødvendigt at hele processen sker i overensstemmelse med lovgivningen om boligkøb. Det er vigtigt at overholde lovgivningen i de transaktioner, du skal udføre både i kommunen og på tinglysningskontoret.

Når du køber et hus, skal der også betales udgifter som skøde håndterings gebyr og relaterede skøde omkostninger. Udover dette kan der være tilbagevirkende skattegæld opstå i brugt hussalg. I sådanne tilfælde skal gæld med tilbagevirkende kraft også betales for at undgå forstyrrelser i skøde processen.

Ved køb af et hus venter følgende processer købere: Registrering i kommunen og på tinglysningskontoret. 

Når du anvender Alanya Best Service, såvel til videresalg eller nye projektkøb, kan du være sikker på, at vi hjælper dig gennem hele processen og ved hvert trin informerer dig, hvad vi laver, og hvilke dokumenter vi har brug for fra dig, og hvad udgifterne er.

Trinene er :

  1. Indsamling af dokumenter fra både køber og sælger.
  2. Indgivelse af ansøgninger i kommunen og tinglysningskontorerne
  3. Informere dig korrekt og rettidigt for det kommende trin.
  4. Når alt er ordnet kan vi udlevere dit skøde til dig, hvilket gør dig officielt ejer af den valgte ejendom og betalt for.

Nu er du klar til at flytte ind og nyde dit nye hjem

Hop til Top Menu

Når I er klar til at høre mere om vores service eller kikke nærmere på at købe en ejendom i Tyrkiet, så tag fat i en af vores agenter.

Vi er her for at hjælpe og støtte jer gennem hele processen, lige fra købs fasen til efterfølgende at gøre det let for jer at eje en bolig i Alanya.