Select Page

VORES  Services

Alanya Best Service er et service samt ejendomsmægler, firma som administrerer boliger samt komplekser i Alanya. Siden 2007 har vi tilbudt vores service til bolig ejere fra mange forskellige lande.

Vores mission er at hjælpe jer gennem hele processen fra køb eller salg af bolig, til alle de opgaver som er forbundet med at eje en bolig i Tyrkiet.

Vi har beskrevet nogle af de services tilbud som vi tilbyder i den nedenstående. Hvis I har spørgsmål i den forbindelse eller andre ønsker så er altid I velkomne til at kontakte os.

SERVICE PAKKER

Service til jeres bolig.

Grundlæggende er vores service pakker til jeres hjem skabt til at tage sig af din ejendom, mens du ikke er her, og for at gøre livet lettere for dig, når du bruger dit feriehus i Alanya.

Vores koncept er som følger:

Månedlig kontrol af din ejendom: Vi kommer hver måned for  at tjekke din ejendom, lufte ud, gennemskylle skylle dine toiletter, kontrollere om alt er i orden, kontrollere afløb og hvis hvis disse er udtørret påfylder vi vand. Vi tjekker altaner, eks. hvis noget blokerer afløb eller hvis der er andre problemer, kontrollerer dine el- og vandmålere, kontrollerer vinduesgardiner og døre, samt din postboks (hvis du har nogen). Vi tager gerne et billede af din ejendom efter hver månedlige kontrol og sender til dig, hvis du ønsker det. I tilfælde af problemer bliver du kontaktet af os. Efter dårlige vejrforhold (kraftig regn, storm osv.) kontrolleres din ejendom for at være sikker på, at alt er i orden.

Betaling af regninger: Din el-, vand-, internet-, telefon- eller lignende betaling kontrolleres månedligt / regelmæssigt. Hvis du har en automatisk betalingsordre på nogen af ​​disse, kontrollerer vi dagen efter den sidste betalingsdag for din regning, om den er betalt. Hvis ikke, betaler vi det, så du ikke får problemer senere. Hvis du ikke har nogen automatisk betalingsordre, betaler vi den fra din konto hos os.

Betaling af skat: Vi betaler din ejendomsskat, bil- eller scooterafgift (hvis du har nogen), eller andre skatter relateret til dig fra din konto hos os.

Forsikring: Forsikring er meget vigtig for din ejendom. Vi hjælper dig med at arrangere din forsikringspolice (hvis du beder om det), og hvis der er skader eller andre ting relateret til forsikringsselskabet, tager vi os af det på vegne af dig.

Sundhedsspørgsmål: Forhåbentlig har hverken du eller dine besøgende under dit ophold i din ejendom nogen sundhedsmæssige problemer. Men hvis der sker noget, kan du stole på os. Du får et unikt nummer med en magnet på dit køleskab, hvor du finder hospitalets telefonnummer, og hospitalet ved, hvad din adresse er, når du fortæller dem dette unikke nummer.

Ydelser relateret til myndighederne: Vi kan hjælpe dig med opholdstilladelse, TAPU-procedurer, titelbevis (ISKAN) -procedurer, registrering af elektricitet, vand, internet, telefon osv incl Notararbejder

Rengøring: Du eller dine besøgende kommer til din ejendom til ferie. Hvorfor bekymre dig om rengøringen af ​​din ejendom. Du kan bestille en rengøring fra på vores hjemmeside og se, hvad du præcist betaler for tjenesten. Tøjvask er også tilgængelig.

Transport: Du kan bestille transfer eller biludlejning fra vores hjemmeside til priserangivet på vores hjemmeside.

Vedligeholdelse, reparation, renovering: Vi hjælper dig gerne med eventuelle anmodninger om reparation eller renovering i din ejendom fra små beslag til rigtige store projekter, fra maling til A til Z udsmykning, blikkenslager eller elektriker. Du kan også bede om hjælp til satellitopsætninger eller eventuelle tv-problemer eller kanalregistreringer.

Fritid og rejser: Gennem vores erfarne partnere i Alanya og Antalya-regionen kan vi hjælpe dig med flybilletter, private organiserede ture, golfarrangementer, billetter til specielle begivenheder, koncerter, gode restauranttips osv.

Hvis du har andre anmodninger eller tjenester, bortset fra nævnt ovenfor, er du altid velkommen til at bede om vores hjælp, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med dem.

PRISER:

Service Pack Antal månedlige besøg i boligen Pris pr år
Service Pakke 1 1 (Et) 200€
Service Pakke 2 2 (To) 300€
Service Pakke 3 4 (Fire) 400€

TRANSPORT TIL/FRA LUFTHAVN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyder jer transport til eller fra lufthavnen, uanset hvornår jeres fly ankommer.

Mange af de fly, der kommer til Tyrkiet, ankommer eller afgår midt om natten. Vi tilbyder at hente dig i lufthavnen i en af ​​vores biler og køre dig og din bagage direkte til din lejlighed eller villa.

Hvis transport sker til en af ​​lejlighederne med servicepakke, tilbyder vi dig at tænde for strømmen, inden vi kommer, så køleskabet og klimaanlægget kører, når du ankommer.

Vi kan også købe nogle normale dagligvarer blot for at sikre, at du kan lave morgenmad eller frokost den første dag i din ferie.

 

Pris Antalya lufthavn:

Antal personer Alanya by Mahmutlar
1-4 personer 60€ 65€
5-8 personer 65€ 75€
9-14 personer 100€ 130€

 

Pris Gazipasa (Alanya) lufthavn

Antal personer Price
1-4 personer 35€
5-8 personer 45€
9-14 personer 75€

Bemærk, at prisen kun er en vejs.
Der opkræves ikke noget ekstra gebyr for brug af babysæder i bilen. Men det skal bestilles i bemærkningsfeltet, når du bestiller transporten.

Hvis det er muligt, forsøger vi at arrangere flere overførsler på samme tur. Dette vil naturligvis kun ske, hvis det ikke giver dig lang ekstra ventetid. Du kan informere os om formularen til overførselsanmodning, hvis du er villig til at dele din transport med andre eller ej.

Hvis flere parter går i samme bil, tilbyder vi dig også en rabat på 5 € pr. Rejse selskab. Al planlægning udføres af Alanya Bedste service

RENGØRING

Vi tilbyder dig og dine gæster rengøring af dit hjem, før du ankommer, mens du er her på ferie, og når du rejser hjem igen.  

Med denne service behøver du aldrig tænke på rengøring – bare lad det være op til os.

Vi sørger for, at rengøringen sker tæt på din ankomst for at sikre, at du ankommer til et rent og indbydende hjem.  

Vores rengøring pakke inkluderer :

 • Alle gulve vaskes inklusive altaner. 
 • Windows rengøring
 • Alt støv fjernes fra møblerne.
 • Rengøring af badeværelserne inklusive toiletter, vaske, brusere, bade, spejle og så videre. Vi rengør ikke inde i skabene, da vi anser dette for at være personligt. 
 • Køkkenet rengøres inklusive køleskabet og ydersiden af ​​skabe.
 • Tæpper  støvsuges

Priser:

Type Standard Tøjvask per maskine
Lejlighed 35€ 10€
Penthouse / Duplex 55€ 10€
Villa 100€ 10€

Ekstra gebyr for vask af håndklæder og lagner: 5 euro pr. Maskinvask. Som et eksempel: hvis dit tøjvask har brug for to maskinvask, vil du blive opkrævet 10 euro.   

Læg venligst din rengøringsordre 8 dage i forvejen for at sikre, at vi er i stand til at betjene dig på den ønskede dag.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EJENDOMS SERVICE

Vi tilbyder at hjælpe dig med processen med at oprette og køre ejerforeningerne til jeres kompleker.

Vi ser det som et samarbejde mellem bestyrelsen for jeres kompleks og os som administrator. Det er meget vigtigt for os at etablere et tæt samarbejde med dig.

Vi foretrækker at gøre omkostningerne for administrationen til en kendt fast beløb for at sikre jer mod uforusete udgifter. Det betyder, at vi typisk opkræver et årligt gebyr, og vi har et åbent online kontosystem, der gør det muligt for bestyrelsen at følge jeres indtægter og udgifter på daglig basis .

I større komplekser er det ofte en fordel at ansætte mere end en vicevært til at tage sig af komplekset. Hvis størrelsen på dit kompleks ikke inviterer til dette, tilbyder vi dog også en deltidsansat, der er ansat af os, og som tager sig af dit kompleks sammen med andre komplekser på deltid.

Vi giver dig et tilbud, der detaljeret beskriver den service, vi tilbyder dig, og hvad vores årlige administrationsgebyr vil være.

Følgende er nogle af de ting, vi tilbyder at tage os af for dig:

 • Vedligeholdelse af komplekset.
 • Online adgang til regnskab .
 • Udarbejde arbejdsplaner for vicevagterne og følge ugentligt op på arbejdet.
 • Betale løn til vicevært.
 • Pool service inklusive daglig drift.
 • 24/7 adgang til Alanya Best Service i hastesager.
 • Vagter – samt at finde en erstatning for vagtmanden, hvis han / hun bliver syg.
 • Elevator og generator service.
 • Vanding og pleje af udendørs planter og blomster.
 • klipning af græs.
 • Septiktank service.
 • Vedligeholdelse af en opdateret liste over ejere.
 • Betale alle dine regninger .
 • Indsamle administrationsgebyr fra de mennesker, der bor i bygningen.
 • Foretagelse af den obligatoriske kontoudtog til tyrkiske myndigheder.
 • Være en del af det årlige møde i din ejerforening.
 • Hjælpe med at lave en webside til din bygning, hvor du kan samle relevant information osv.

Ovenstående er blot nogle få af de ting, vi tilbyder. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

ØVRIGE SERVICES

VI TILBYDER EN STOR VARIATION AF TJENESTER AFHÆNGIG AF DINE ØNSKER.

Brug for små eller store ændringer i dit hjem?
Vi arbejder sammen med nogle af Alanyas bedste byggefirmaer og håndværkere. Dette betyder, at vi er i stand til at finde den rigtige person til det job, du vil have udført. Selvfølgelig følger vi også jobbet og sørger for, at det bliver udført som ønsket. Når det er færdigt, kan vi sende dig billeder fra dit hjem for at sikre, at det er til din tilfredshed. Vi har mange tilfredse kunder for hvem vi lavede ting som nyt badeværelse, toilet, køkken, maling, keramiske fliser, isoleringsløsninger, tagreparationer eller helt nye tage osv. Fra grundlæggende reparationer til mest komplicerede krav er vi her for at hjælpe dig. Du kan altid bede om råd og en pris.

Forsikring.
Vi hjælper dig med at få den rigtige forsikring for at sikre, at du er dækket af dine personlige ting i dit hjem, obligatorisk jordskælvsforsikring, bygningsforsikring osv.

Ankomstpakke:

Når du ankommer til din lejlighed eller villa, er det ofte midt om natten eller på et andet ubelejligt tidspunkt, hvor du ikke har energi til at gå ud for at købe dagligvarer eller gå til en restaurant.

Vi tilbyder at placere en “ankomst” -pakke i din lejlighed. Kontakt os for nærmere aftale.

Låsesmed.
Hvis du af en eller anden grund vil have et ekstra sæt nøgler til din lejlighed eller  ønsker at skifte låse, har vi den rigtige forbindelse til en pålidelig låsesmed.

Rengøring af gardiner og gardiner.
Vi hjælper dig gerne med at finde og købe gardiner eller myggenet til dit hjem.
Som en ny service tilbyder vi også at rengøre dine eksisterende gardiner til dig.

Opstart et ny bolig.
Vi kan hjælpe dig med alle de opgaver, der skal udføres, når du starter et nyt hjem. Dette gælder for at hjælpe dig med at købe aircondition, møbler, lagner , tallerkener og så videre.

Vi kan også hjælpe dig med at installere møblerne og kontrollere leverancer. Selvfølgelig sender vi dig billeder gennem hele processen.

Andet …
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har et specifikt behov eller service vedrørende din ejendom i Alanya, vi vil altid forsøge at give dig den bedste service til en rimelig pris.

VIL I GERNE VIDE MERE?

Når I er klar til at høre mere om vores service eller kikke nærmere på at købe en ejendom i Tyrkiet, så tag fat i en af vores agenter.

Vi er her for at hjælpe og støtte jer gennem hele processen, lige fra købs fasen til efterfølgende at gøre det let for jer at eje en bolig i Alanya.