Select Page

ONZE DIENSTEN

ABS, is een vastgoed-, thuisservice- en vastgoedbeheerbedrijf dat sinds 2007 actief is in Alanya en een verscheidenheid aan diensten aanbiedt aan klanten uit verschillende landen.

Wij zijn hier om u te helpen voor al uw behoeften, van het kopen of verkopen van een onroerend goed tot al uw behoeften nadat u een onroerend goed in Turkije heeft gekocht. Bekijk enkele van onze hieronder beschreven diensten.

Als u andere vragen of verzoeken heeft dan hieronder beschreven, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

HOME SERVICE

 

PRIVE HOME SERVICE

Het private home service-concept is in feite gecreëerd om voor uw eigendom te zorgen terwijl u er niet bent en om het leven voor u gemakkelijker te maken wanneer u uw vakantiehuis in Alanya gebruikt.
Ons concept is als volgt:

Maandelijkse controle van uw eigendom: We komen elke maand uw eigendom controleren, frisse lucht binnenlaten, uw toiletten doorspoelen, controleren of alles in orde is, de afvoer controleren en indien opgedroogd water bijvullen, de balkons controleren of er iets de afvoer blokkeert of op andere problemen, controleer uw elektriciteits- en watermeters, controleer de ramen, jaloezieën en deuren, controleer uw brievenbus (als u die heeft). We zullen na elke maandelijkse controle een foto van uw eigendom maken en deze naar u opsturen als u daarom verzoekt. We zullen u informeren als er problemen zijn. Na slechte weersomstandigheden (zware regen, storm, etc.) wordt uw eigendom gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Betaling van rekeningen: Uw elektriciteits-, water-, internet-, telefoon- of soortgelijke betalingen worden maandelijks/regelmatig gecontroleerdAls u een automatische betalingsopdracht heeft voor een van deze, dan zullen wij de dag na de laatste betaaldag van uw factuur controleren of deze is betaald. Zo niet, dan betalen wij het, zodat u later niet in de problemen komt. Als u geen automatische betalingsopdracht heeft, betalen wij deze van uw rekening bij ons.

Betaling van belastingen: We betalen uw onroerendgoedbelasting, auto- of scooterbelasting (als u die heeft), of andere belastingen die met u te maken hebben, van uw rekening bij ons.

Verzekering: Verzekering is erg belangrijk voor uw eigendom. Wij helpen u met het regelen van uw verzekering (als u daarom vraagt) en als er schade is of andere zaken die met de verzekeringsmaatschappij te maken hebben, dan regelen wij dit namens u.

Gezondheidsproblemen: Hopelijk hebben u en uw bezoekers tijdens uw verblijf in uw accommodatie geen gezondheidsproblemenMocht er zich toch iets voordoen, dan kunt u op ons rekenen. U krijgt een uniek nummer met een magneet op uw koelkast waarop u het telefoonnummer van het ziekenhuis vindt en het ziekenhuis weet wat uw adres is als u dit unieke nummer doorgeeft.

Diensten in verband met de autoriteiten: Wij kunnen u helpen met Verblijfsvergunning, Eigendomsakte (TAPU) procedures, Bewijs van Bewoning (İSKAN) procedures, Inschrijven voor Elektriciteit, Water, Internet, Telefoon etc., Notariële werken

Schoonmaak: U of uw bezoekers komen naar uw accommodatie voor vakantie. Waarom u zorgen maken over de schoonmaak van uw eigendom. U kunt op onze website een schoonmaak bestellen en zien wat u precies voor de service betaalt. Er is ook een wasservice beschikbaar.

Vervoer: U kunt op onze website transfers of autoverhuur bestellen voor normale prijzen via onze website.

Onderhoud, reparatie, renovatie: We helpen u graag met alle reparatie- of renovatieverzoeken in uw eigendom, van kleine bevestigingen tot echte grote projecten, van schilderwerk tot A tot Z-decoratie, loodgieter- of elektriciendiensten. U kunt ook om hulp vragen bij het instellen van satellieten, tv-problemen of kanaalregistraties.

Vrije tijd en reizen: Via onze ervaren partners in de regio Alanya en Antalya kunnen wij u helpen met vliegtickets, georganiseerde privéreizen, golfarrangementen, tickets voor speciale evenementen, concerten, goede restauranttips, enz.

Als u andere verzoeken of diensten nodig heeft dan hierboven vermeld, kunt u altijd onze hulp vragen en wij zullen ons best doen om u daarmee te helpen.

PRIJS:

Servicepakket Aantal maandelijkse bezoeken in appartement Jaarprijs
Servicepakket 1 1 (Een) 200€
Servicepakket 2 2 (Twee) 300€
Servicepakket 3 4 (Vier) 400€

 

 

LUCHTHAVEN TRANSFER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u transfer van of naar de luchthaven aan, ongeacht hoe laat uw vlucht aankomt.

Veel van de vluchten die naar Turkije komen, arriveren of vertrekken midden in de nacht. Wij bieden aan om u op de luchthaven op te halen in een van onze auto’s en u en uw bagage rechtstreeks naar uw appartement of villa te brengen.
Als de transfer voor een van de appartementen met servicepakket is, bieden wij u aan om de elektriciteit aan te zetten voordat we komen, zodat de koelkast en airconditioning werken wanneer u daar aankomt.
We kunnen ook wat normale boodschappen doen om er zeker van te zijn dat u op de eerste dag van uw vakantie ontbijt of lunch kunt maken.

Prijs Antalya luchthaven:

Aantal personen Alanya  Mahmutlar
1-4 personen 60€ 65€
5-8 personen 65€ 75€
9-14 personen 100€ 130€

 

Prijs Gazipaşa (Alanya) luchthaven

Aantal personen Prijs
1-4 personen 35€
5-8 personen 45€
9-14 personen 75€

 

Houd er rekening mee dat de prijs slechts een enkele reis is.
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van babyzitjes in de auto. Maar het moet besteld worden in het opmerkingenveld bij het boeken van de transfer.
Indien mogelijk proberen we meer transfers te regelen tijdens dezelfde rit. Dit gebeurt uiteraard alleen als u er geen lange extra wachttijd van krijgt. Op het aanvraagformulier voor overdracht kunt u aangeven of u uw vervoer met anderen wilt delen of niet.
Als er meerdere partijen in dezelfde auto gaan, bieden wij u ook een korting van 5 € per reisgezelschap. De planning hiervoor wordt gedaan door Alanya Best Service.

SCHOONMAAK

 

Wij bieden u en uw gasten schoonmaak van uw huis voordat u hier komt, terwijl u hier op vakantie bent en wanneer u weer naar huis gaat.
Met deze service hoeft u nooit meer aan schoonmaken te denken, laat het aan ons over.
We zullen ervoor zorgen dat de schoonmaak dicht bij uw aankomst wordt gedaan, om ervoor te zorgen dat u in een schoon en uitnodigend huis aankomt.
Ons schoonmaakpakket bevat:

 • Alle vloeren zijn gewassen inclusief balkons
 • Raamen opschonen
 • Al het stof wordt van het meubilair verwijderd.
 • Schoonmaken van de badkamers inclusief de toiletten, wasbeurten, douches, baden, spiegels en ga zo maar door. Wij maken de meubelen niet van binnen schoon omdat wij dit persoonlijk vinden.
 • De keuken wordt schoongemaakt inclusief de koelkast en de buitenkant van de kasten.
 • Tapijten worden gestofzuigd

Prijzen:

Type Standaard Was per machine
Appartement 35€ 10€
Penthouse / Duplex 55€ 10€
Villa 100€ 10€

Toeslag voor wassen van handdoeken en beddengoed: 5 euro per machinewas. Als voorbeeld: als uw wasgoed twee keer in de machine moet worden gewassen, wordt er 10 euro in rekening gebracht.

 Geef uw schoonmaakopdracht 8 dagen van tevoren door, zodat wij u op de gewenste dag van dienst kunnen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beheer Van Appartementen

 

Wij bieden u aan om u te helpen bij het maken en runnen van de Verenigingen van Eigenaars voor het complex.

Wij zien het als een samenwerking tussen het bestuur in uw pand en ons als beheerder. Het is voor ons erg belangrijk om een nauwe samenwerking met u aan te gaan.
De kosten voor beheer maken we liever bekend. Dit betekent dat we doorgaans een jaarlijkse vergoeding in rekening brengen en dat we een open online rekeningsysteem hebben waardoor het bestuur uw rekeningoverzicht dagelijks kan volgen.
In grotere complexen is het vaak voordelig om meer dan één werknemer in te huren om voor het complex te zorgen. Mocht de omvang van uw complex hier echter niet toe uitnodigen, dan bieden wij u ook een parttime medewerker aan die door ons wordt ingehuurd en die samen met andere complexen parttime uw complexen gaat verzorgen.
We zullen u een aanbieding doen waarin in detail wordt beschreven welke service we u bieden en wat onze jaarlijkse beheervergoeding zal zijn.
De volgende zaken bieden wij aan om voor u te regelen:

 • Verzorgen van het complex.
 • Online toegang tot de boekhouding.
 • Werkplannen maken voor de huismeesters en wekelijks de werkzaamheden opvolgen.
 • Salaris betalen voor de conciërge.
 • Zwembadservice inclusief dagelijkse bediening.
 • 24/7 toegang tot Alanya Best Service in dringende zaken.
 • Conciërge – ook een vervanger vinden voor de verzorger als hij/zij ziek wordt.
 • Lift- en generatorservice.
 • Water geven en verzorgen van buitenplanten en bloemen.
 • Het gras maaien.
 • Septic tank service.
 • Het bijhouden van een bijgewerkte lijst van eigenaren.
 • Al je rekeningen betalen.
 • Beheervergoeding vragen van de mensen die in het gebouw wonen.
 • Het doen van de verplichte rekeningafschriften aan de Turkse autoriteiten.
 • We zullen deel uitmaken van de jaarlijkse bijeenkomst in uw vakbond.
 • Ook kunnen wij u helpen met het maken van een webpagina voor uw gebouw waar u relevante informatie etc. kunt verzamelen.

Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod. Neem contact met ons op als u vragen heeft.

ANDERE DIENSTEN

 

WIJ BIEDEN EEN VEEL VERSCHEIDENHEID AAN DIENSTEN AFHANKELIJK VAN UW VEREISTEN.

Behoefte aan kleine of grote veranderingen in uw huis?
We werken samen met enkele van Alanya’s beste bouwbedrijven en klusjesmannen. Dit betekent dat we de juiste persoon kunnen vinden voor elke klus die u wilt laten doen. Uiteraard volgen wij de klus ook op en zorgen dat deze voor u gedaan is. Als het klaar is, kunnen we u foto’s van uw huis sturen om ervoor te zorgen dat het naar uw tevredenheid is. We hebben veel tevreden klanten voor wie we een nieuwe badkamer, toilet, keuken, schilderwerken, keramische tegels, isolatieoplossingen, dakreparaties of volledig nieuwe daken, enz. hebben gemaakt. Van eenvoudige reparaties tot de meest gecompliceerde eisen, wij zijn er om u te helpen. U kunt altijd om advies en een prijs vragen.

Verzekering.
Wij helpen u bij het afsluiten van de juiste verzekering, zodat u verzekerd bent van uw persoonlijke spullen in uw huis, verplichte aardbevingsverzekering, opstalverzekering, etc.

Aankomstpakket:

Wanneer u bij uw appartement of villa aankomt, is het vaak midden in de nacht of op een ander ongelegen moment waarop u geen energie heeft om boodschappen te doen of naar een restaurant te gaan.

Wij bieden aan om een “aankomst” pakket in uw appartement te plaatsen. Beschrijving van dit pakket is hieronder bijgevoegd.

Slotenmaker.
Mocht u om wat voor reden dan ook een extra set sleutels van uw appartement willen hebben of zelfs de sloten willen vervangen, dan hebben wij de juiste connectie met een betrouwbare slotenmaker.

Gordijnen en gordijnreiniging.
Wij helpen u graag bij het zoeken en kopen van gordijnen of klamboe voor in huis.
Als nieuwe service bieden wij ook aan om uw bestaande gordijnen voor u te reinigen.

Een nieuw huis beginnen.
Wij kunnen u bijstaan bij alle taken die gedaan moeten worden bij het starten van een nieuwe woning. Dit geldt voor het helpen bij het kopen van airconditioning, meubels, lakens, borden enzovoort.

Ook kunnen we u helpen bij het installeren van het meubilair en het controleren van leveringen. Uiteraard sturen we u tijdens het hele proces foto’s.

Ander …
Neem gerust contact met ons op als u een specifieke behoefte of service heeft met betrekking tot uw eigendom in Alanya, we zullen altijd proberen u de beste service en een redelijke prijs te geven.

Klaar om meer te Leren?

Wilt u meer horen, neem dan contact op met een van onze agenten.

Wij zijn er om u te helpen en te ondersteunen tijdens het hele proces.